Wednesday, 21 March 2012

Kehidupan D-PLKN [1]

Assalamualaikum n Haii u Gaiz !! Sori Nana da lame tak hapdate blog ni..
Sori sangat2 sebab korang semua terpaksa menghadap blog yang boring ni.. Nana tak hapdate blog selama 2 bulan setengah ni sebab Nana pegi berkhidmat untuk negara.. [cheeh ayat tak bole blah kan]. Yela, dah dapat surat untuk pergi PLKN so Nana menghadirkan diri dengan rela hati.. haha [rela la sangat] First2 cek kat internet macam tak percaya je dapat pegi PLKN..terpana, terkedu, terkejut, ahh semua ter ter la..

Terlalu banyak sangat story yang best2 Nana nak share dengan korang semua..

Hemm.. Masa mula2 menapakkan diri kat kem, kat dalam hati dah takut,, yela takut kena dera la, buli la, takde kawan la.. huhu.. tapi semua tu tak berlaku pun..
Time mendaftar lak dapat nombor index 720 dorm Mariam.. perh memang suke gile dapat nombor 720 [ ade rahsia disebalik no. tu.. hahhha]
Then, cikgu dorm bawak Nana pergi masuk dorm.. maklumla.. ngade2 nak suruh cikgu hantar sampai depan dorm.. hehe. Dapat cikgu dorm yang baik+sporting=the best !! Luv Cg. Aisyah..Masuk2 je semua budak kat dalam dorm tu tumpu ke arah.. teeet.. tau2 jela sape kan.. Malu seyh time tu..
Herm.. orang pertama yang Nana tegur kat dalam dorm tu, Amira Auni.. Dia ni memang baik hati.. suke tolong Nana.. haha.. [kadang2 rase bersalah gak kat miera ni].. Second pulak Nurfatin Nasyrah.. Fatin ni senang nak ajak bercerita.. kalau dah bercerita.. mula la meleret-leret.. haha. Oke third, Shima.. Dia ni kecoh sikit mulut nya.. selalu hepy la.. suke kacau orang.. Nana tegur Shima ni pun sbab dia peramah dan dia ni pun kalau diajak bercerita.. hah 24jam pun rasa tak cukup..
Then, tengah duduk mengelamun atas katil sorang2 memikirkan sape kah gerangan bed partner yang Nana dapat nanti, tiba2 pulak ada sorang chinese ni tegur.. " Ermm Where's bed namber 721?" Then, dengan termangu-mangu tunjuk katil sebelah.. bermula la detik perkenalan dengan bed partner yang bernama Jo Ann.. [orang nya manis cantik bergaya ] ehemm peminat KPOP jugak Jo Ann ni.. haha fans yang same pulak tu.. Arggg B2ST !!! haha.. -_- Oh kat dalam dorm kitorang ade 3 buah-buahn tau..Tiga2 budak chinese..
[orange,carrot,apple] arr misS them so much T_T

                                                                    CONTINUED ~                                                                                                                                   

1 comment:

Ольга Петрова said...

Любовь=> номера проституток PrivatNNover Then, cikgu dorm bawak Nana pergi masuk dorm.. maklumla.. ngade2 nak suruh cikgu hantar sampai depan dorm.. hehe. Dapat cikgu dorm yang baik+sporting=the best !! Luv Cg. Aisyah..Masuk2 je semua budak kat dalam dorm tu tumpu ke arah.. teeet.. tau2 jela sape kan.. Malu seyh time tu..
Проститутки нижнего новгорода мулатки. Сексапильная и темпераментная киска! Ждет в гости такого же котика! 2500 часик Осмельтесь мыслить самостоятельно.


Big Red Mouse Pointer