Sunday, 6 November 2011

Email Misteri

Seorang lelaki telah menginap di sebuah hotel di Kuala Lumpur.. Terdapat sebuah komputer di dalam bilik hotel tersebut.. Dia pun mengambil keputusan untuk menghantar e-mail kepada isterinya.. Malangnya dia telah dia telah tersilap taip alamat email isterinya... Then, apa yang terjadi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
Tanpa mengetahui kesilapan itu, dia pun terus selamba donno menghantar email tersebut dengan hati yang gembira dan berwarna-warni bak bunga di taman.. hehhe..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
Di sebuah rumah perkampungan yang terletak di sebelah rumah Pak Mat Tempe , seorang janda yang baru sampai ke rumahnya selepas pulang dari majlis pengebumian suaminya yang tercinta mengambil keputusan untuk............ menyemak emailnya dan melihat sekiranya terdapat  mesej daripada saudara-mara @ rakan2nya.. Dengan keaadan meniarap di atas katil berseorangan , dia pun membaca mesej email yang baru diterimanya di skrin komputer riba nya yang berjenama acer ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
to : isteri kesayanganku..
date : 06 November 2011
subject : abang telah sampai 
Abang tahu sayang pasti terkejut dengan kehadiran mesej ni.. Mereka telah menyediakan komputer di sini pada ketika ini.. Dan kita boleh menghantar email kepada sesiapa sahaja terutamanya kepada orang yang kita sayang.. Abang telah selamat sampai dan menginap dengan aman di sini.. Abang lihat semuanya telah disediakan di sini untuk kedatanganmu pada hari esok.. Semoga berjumpa denganmu nanti sayang.. Abang harap perjalananmu nanti ke sini bermakna seperti apa yang telah abang lalui..
|
|
|
|
|
v
Jadi apa perasaan janda tersebut ? Terkejut gembira @ terkejut pelik @ terkejut gila
Korang semua pandai2 la tafsir kan sendiri ye..

-Tamat-

                                                                                                                       

9 comments:

Anonymous said...

misteri nye

Ain Hisham said...

hahhaa, agak suspen dn lawak disitu .

Oidre said...

Heheh.. Salam Ye Same Kelarga Yang kat Situ :) Dari bengkalis.. :)
Sudah Kah Anda Follow Kembali Blog saya :D Heheh

Cik Tia said...

alamak...errr ni bukan emel dri 'suami' sy kot...huuuu ;)

Cik Tia said...

alamak...errr ni bukan emel dri 'suami' sy kot...huuuu ;)

syafiqakarim said...

haha terkejut gila

nurul ezzatie zulkarnain said...

hahaha..

sian janda uh..

x psal2 jer dpat tau dier mati soq..

Anonymous said...

Belum apa2 dah bagi warning tetamu, ermmm....

Susen Nana said...

Anonymous: apa maksud anda dengan bagi warning tetamu ?


Big Red Mouse Pointer