Tuesday, 25 October 2011

Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk


ASSALAMUALAIKUM & SALAM 1 DUNIA..

 Jalan2 nampak satu GA yang chomel lote ni dan tetiba plak tergerak hati nak join GA tersebut.. fulamak memang terus semangat n teruja la nak buat entry pasal GA ni lagi2 pasal angry bird
<sangat fanatik dengan angry bird sejak tengok adik main game ni>
Oke, Susen nak ucapkan berbanyak-banyak trima kasih kepada -Spanar Buruk- arigato gozaimas, kamsahamida, xiexie, syukran kerana anjurkan GA ni.. caya lah, minat sangat2 dengan GA ni.. Billion thumbs for this GA !! yuuuhuu~ jom ramai2 join.. kita kasi gegar dunia dengan giveaway ni.. Klik je banner atas ni untuk join.. 
<jangan malu-malu kambing pulak nak klik, takda sape tengok kamu klik pon>



                                                                                                                       

2 comments:

Spanar Buruk said...

tq eh join tpi by da way cane awak buat link ni blh gerak2?..bgi sya tuto dia..

Susen Nana said...

saye amik kat link ni : http://www.sitelearning.net/2011/09/membuat-link-bererak-bila-disentuh.html


Big Red Mouse Pointer