Thursday, 6 October 2011

KRU - Tiga Kata

video



> Yeah! Lagu Ini Ditujukan Kpd Mereka Yg Sudah Lupa Erti Cinta. . Hanya 3 kata sahaja~ cukup besar mksudnya. .
   like the Intro. hahha ! :))
> video lirik ni Susen Nana buat utk share kat korang semua. . Sambil2 nyanyi tu bole tengok lirik skali . . kan kan kan!!
> lagu ni Sweet and Lovable then, pada pndapat Susen Nana, lagu ni  lebih kurang same dgn lagu no other-super junior dari segi rentaknya . . tak kesah la same ke atau tak  . . <ada aku kesah> hheehe. . 

>  Susen Nana rase this song ditujukan utk semua orang yang tengah jatuh cinta. . ahha~ oleh itu, setia la kepada pasangan anda sebab cinta tu amat mmbahagiakn kalau kita setia . . btol tak? btol tak?

> kat bawah ni Susen Nana ada letak lirik lagu ni skali . . cer tengok . .



                                     KRU - Tiga  Kata


   Yeah..lagu ni ditujukan kepada mereka yang sudah lupa erti cinta
    Hanya 3 kata sahaja
    cukup besar maksudnya 


    Wo ai ni
    I love you
    Aku cinta padamu
    Tiga kata paling bermakna
    Tapi jarangnya didengar 


    Naan unnai kathalikaraen
    Saranghaeyo
    Aishiteru
    Tiga kata paling menyentuh
    Tapi jarangnya disebut


    Mungkinkah kerna kita dah terlalu selesa
    Keintiman seolah semakin hambar
    Dari gerak gaya
    Hingga ke tutur kata
    Tak menggambarkan cinta


     Wo ai ni

     I love you
    Aku cinta padamu
    Tiga kata paling bermakna
    Tapi jarangnya didengar


    Naan unnai kathalikaraen
    Saranghaeyo
    Aishiteru
    Tiga kata paling menyentuh
    Tapi jarangnya disebut


     Katakan ci ci.. cinta ci ci.. cinta kamu
     Katakan ci ci.. cinta ci.. cinta..


    Walaupun kita saling
    Sayang satu sama lain
    Tapi kenapa sukar meluahkan rasa
    Berikan mereka tahu
    Andainya hari esok
    Di takdirkan berpisah 


    Wo ai ni
    i love you
    Aku cinta padamu
    Tiga kata paling bermakna
    Tapi jarangnya didengar 


    Naan unnai kathalikaraen
    Saranghaeyo
    Aishiteru
    Tiga kata paling menyentuh
    Tapi jarangnya disebut


    Dalam kesibukan
    Kita seringkali mula hilang kemesraaan 
    Dengan mereka disisi
    Tak rasa bersyukur
    Tak rasa berbangga 
    Mempunyai bahu setia untuk kita bersandar 


    Pejamkan matamu
    Lihat lah di hatiku
    Semua kasih terhimpun, 
    Dibiarkan terkurung
    Jadi keluarkan
    Sekarang luahkan


    Wo ai ni
    I love you
    Aku cinta padamu
    Tiga kata paling bermakna
    Tapi jarangnya didengar 


    Naan unnai kathalikaraen
    Saranghaeyo
    Aishiteru
    Tiga kata paling menyentuh
    Tapi jarangnya disebut


    Katakan ci ci.. cinta ci ci.. cinta kamu
    Katakan ci ci.. cinta ci ci.. cinta (aku cinta padamu)


    Wo aini..i love you    


   

No comments:


Big Red Mouse Pointer