Tuesday, 25 October 2011

Contest Blog Paling Cute by FN ♥

< Klik banner kat atas ni kalau nak join>

Susen nak ucapkan terima kasih, xie xie, syukran, arigato, kamsahamida kpd Cikhoneybee coz sudi tag my name untuk join this contest.. Kenapa tag Susen ? Blog Susen tak cute mane pon jika dibandingkan dengan blog2 lain  yang jauh lebih Chomel n Kiut.. Tapi tak apa lah, memandangkan Cikhoneybee dah tag nama Susen, Susen  join jugak this contest untuk suppot "Contest Blog Paling Comel" ni .. So, Susen nak tag empunya blog yang comel untuk join this contest !!

Susen nak tag:
&


                                                                                                                       

3 comments:

C i k P i p i T e m b a m said...

gudluckkk !!! :D

Susen Nana said...

cikpipitembam: thnx wish me luck :)

Izyan Yan Cinnamon said...

hoho cute ke blog saya..hehehe apa-apa pun tengkiu tag saya..:)


Big Red Mouse Pointer