Friday, 14 October 2011

My Top KDrama Couple

1.Kim Hyun Joong Jung So Min [mischievous kiss]

Love this couple… perfect chemistry.. Jung So Min is cute and her acting is so nice..
Kim Hyun Joong, Susen Nana suka dengan wataknya yang cool, bijak dan berketerampilan..hehhe. bila dapat tahu hyun joong berlakon dalam drama ni  Susen Nana rasa sangat teruja masa tu. So Min pulak wataknya yang ceria, berbakat dan tidak mudah putus asa untuk capai impiannya. Hyun joong dan So Min benar2 sesuai berlakon bersama. Mereka nampak sangat sweet bila bersama ..
OH HA NI (JUNG SO-MIN) and BAEK SEUNG JO (KIM HYUN JOONG) ARE THE BEST! Fighting!!


2.Lee Seung Gi  Shin Min Ah [my girlfriend is a gumiho][hoi hoi couple]

I like Shin Min Ah,,, [a cute gumiho, pretty, and kind] and Lee Seung Gi [good acting, cute and funny] Susen Nana sangat2 suka mereka kerana mereka telah memainkan drama dengan baik. 
Perwatakan mereka dalam drama ni buat Susen Nana ketawa tak henti2 hahaha. Lee Seung Gi sangat hensem dan ada skill actor <feel in love with him> LOL
Shin Min Ah sangat cantik apabila bertukar jadi gumiho.. oWw I really like you Unni. Hoi hoi couple forever <neomu neomu neomu joha>


3.Gong Yoo  Yoon Eun Hye [coffee prince] 

Mereka benar2 pasangan yang serasi. Kedua-duanya berlakon dengan baik dan mereka
kelihatan sangat sweet dan comel bila bersama. Susen Nana sangat suka melihat watak Gong Yoo [han gyul] dan Eun hye [Eun Chan].. Han Gyul dengan wataknya yang bersikap kepura-puraan serta panas baran dan Eun Chan dengan wataknya yang selalu buat orang ketawa dan ceria.. hahha. I love them so much. Tak tahu knape Susen Nana sangat fanatik dengan pasangan yang kiut ni.. Gong Yoo yang tampan dan Eun hye yang comel membuatkan Susen Nana rasa they make anybody feel like falling in love ahha~


4.Jang Geun Suk  Park Shin Hye [you're beautiful]

Susen Nana suka Jang Geun Suk dan Park Shin hye.
Park Shin Hye sangat cantik dan comel memegang watak menyamar sebagai lelaki tapi akhirnya rahsia terbongkar. Jang Geun Suk pulak sangat hensem dan berkarisma wataknya sebagai seorang yang tak berapa mesra alam.. hehhe. Merekaamat sesuai berlakon bersama dan Susen nana harap mereka jadi pasangan yang benar2 suka antara satu sama lain.. hehhe <peace> Apa2 pon mereka memang terbaik la.. dah la cantik, hensem, comel, pandai menyanyi pulak tu.. arrhh terbaik la.


5.Hyun Bin  Ha Ji Won [secret garden]

Hyun Bin dan Ha Ji Won benar2 bagus dalam lakonan.
Susen nana suka dengan pasangan ni. Ha Ji Won cantik dan Hyun Bin pulak tersangat-sangat la gentleman..
arrrh i think i'm going crazy because of them. Mereka benar2 padanan yang sempurna. They really rock my world.. ahha <apa2 aje la yang aku merepek ni>


6.Song Seung Heon  Kim Tae Hee [my princess]

Kim Tae Hee dan Song Seung Heon kedua-duanya sangat serasi bersama. keh3 
Susen Nana suka denagn watak mereka. Tae hee you are so beautiful. Seung heon you are so cool.. Susen Nana sangat suka dengan kedua-dua pelakon drama my princess ni, Song Seung Heon dan Kim Tae Hee. Kalau Susen Nana ada sejuta ibu jari, a million thumbs up! <haha mrepek je kerjanya>


7.Lee Dong Wook  Lee Da Hae [my girl] 

Susen Nana suka dengan kedua-2 pelakon ni sejak tonton drama my girl..
Drama my girl ni memang tip top habis la.. THE BEST
Pelakonnya hensem+comel= oww mereka ni memang perfect match la.. 
Good acting.. They look soooooooooo good together :)


8.Lee Min Ho  Park Min Young [city hunter][minmin couple] 

Lee Min Ho and Park Min Young are actually dating in real life. Susen Nana suka sangat dengan minmin couple sebab dorang ni pasangan yang paling comel dan perfect chemistry. Susen Nana harap minmin couple akan bertahan lama.. huwa huwa.. Susen Nana suka dengan ost city hunter yang dinyanyikan oleh Jonghyun[SHINee] so goodbye .. Hehhe best ooWww


9.Wooyoung(2pm)  IU [Dream High][Milky couple] 

ahhh.. Wooyoung and IU would make such a CUTE COUPLE! hahaha.The milky couple all the way!The milky couple should become real. THEY ARE BOTH ADORABLE! :) Kedua-duanya sangat comel bila bersama-sama. Wooyoug sangat cool, pandai menari dan kelakar.. ahha <i like that> IU pulak sangat comel dan mempunyai suara yang merdu. Susen Nana rasa mereka ni benar2 suka antara satu sama lain :D
They look so clumsy near each other. <apa2 je la> Mereka adalah pasangan yang sweet dan lovable. 
Susen Nana harap sangat pasangan ni akan berlakon drama bersama-sama lagi. 
GO GO MILKY COUPLE forever !!!


10.Kim Bum  Kim So Eun [Boys Over Flower]

I love Kim Bum so much. He's absolutely adoreable..
Kim Bum dan Kim So Eun adalah pasangan yang sangat comel dan sweet dalam drama BOF.. Tapi malangnya mereka hanya watak pasangan sampingan huhhu~ Eye contact yang comel oleh Kim Bum dan senyumannya yang menawan, aWw ia membuatkan Susen Nana cair.. <keh3> Kenapa mereka ni sangat comel? Susen Nana harap sangat So Eun dan Kim Bum ada filem mereka sendiri atau siri tv bersama-sama.. hhehe :D Semoga this couple end up together <peace no war>


                                                                                                                  

= MAAF, kalau ada bahasa yang tunggang langgan  ^_^ v =

11 comments:

Miss Honeys Hasdi said...

amboi.. kemain lagi minat korea noh.. hik2..

salam singgah sini.. ^^

Susen Nana said...

Miss Honeys: ahha~ minat sangat2

Mimi Nur Farahin Hassan said...

sama la kita..paling minat cte ni mischievous kiss..sampai sanggup download cte ni..bpe kali tgk dh..hehe

Susen Nana said...

Mimi: uit siap dunload lgi ye,, hehhe memang best sgt cite tu :D

Hani Nisah said...

minat giler saia dkat kim hyun joong n hyun bin...may i copy??

Susen Nana said...

bole je kalau nak copy.. byk2 pon tape.. hehhe

ctk said...

memang k-pop kamu...hehe..ct suke cter you're beautiful..ending dia esweeeeeeeet sgt :)

Susen Nana said...

ctk: ofcoz la kpop. hehhe.. yep ending dia sweet kan kan? hehhe

=naBieLa sHahRin= said...

wahh...best2...hehe..btw my princess n secret garden tu best x??kite x tgk lg sbb bz la xdo mse..if best bru ushar2 nk beli kt psr mlm(kalo ade)..kt area umah kite dvd ori taw pakai kotak lg tp sumpah murah..hr tu beli you're beautiful rm18 je..xske download sbb lembab..hehe

Susen Nana said...

nabiela : ofcoz la my princess and secret garden best.. siap byk menang award tau.. hehhe .. dua2 cite ni best.. my princess ni hero dia ensem sgt. cite pon sweet la,, hehhe.. kalau secret garden ni cite romantik and fantasy.. best time dorang bertukar jiwa tengok jgn tak tengok !!

nurul ezzatie zulkarnain said...

ho ho ho..
bkan iklan horlik..

cumer nak bgtau..

pic pakwer sayer dalam mimpi ader kat cni..

hahaha..

comeyh2..

~mischievous kiss~


Big Red Mouse Pointer