Monday, 24 October 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM 1 DUNIA

> Hey, my lovely readers !! watsup ?? 
> Tadi masa Susen tengah seronok walking-talking kat blog2 korang yang chantek plus chomel tu, tetiba pulak nampak satu entry yang menarik minat diriku untuk ikut serta..
> Hah korang dah baca kan tajuk entry kat atas tu.. So benda ni la yang menarik minat ku..


(klik je banner kat atas ni untuk join)

> Ok dah puas tengok banner kat atas ni ?? So jom ramai2 join untuk tingkatkan jumlah followers kita...
> Apa ?? Tak nak join ? Ala join la.. tak rugi mana pon join kempen ni.. Untung tau kalau join.. Boleh dapat banyak follower.. Amat digalakkan bagi blogger baru (^_^) v


                                                                                                                       

28 comments:

Lee Reyn Wonn said...

done following urs syg . huhu . jom jom .. meh same2 kempen :)

niesasukasuki said...

wow ! mari kita berkempen ramai2 ehek.

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

lieyana said...

yooo~terjah dari kempen yg samerr :) done folo you ,,

fierul said...

salam kenal dari saya .. datang terjah sini dari kempen yang sama ..
jemput singgah blog picisan saya :)
dah follow awk

~ DADDY ADANDO ~ said...

salam perkenalan dan persahabatan.

from:http://adando.blogspot.com

Follow to follow.

I am...izuan said...

follow sini.....follow me back k?

Ryss Asmyra said...

dari kempen yang sama and done following you.. singgahlah blog saya :)

noreeda akhma sahak said...

salam perkenalan dri say..dri kempen yg sma..jemput ke blog sy..

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg dr segmen yg sama sudah follow kamu syg :) heppy berblogging ya and goodluck

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Munna said...

hi =)

sy dari segmen yg sama, salam kenal okeh?

dah folo sini =)

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-followers.html

Acik said...

yeah, dtg menjayakan segmen sama. sudah folo sini no 150 ... :)

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...
follower 163

Nina K's Luviee said...

CUN BLOG!!! DONE FOLLOW U AND DO FOLLOW ME BACK K :) http://nina-wns.blogspot.com/2011/10/nak-tambah-follower-dan-kenalan-lagi.html?showComment=1319687693337#c7319521345973683523

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg...
dtg n follow cn...naty singgah blog ida jg ya ^_^

NaLutdi n'iA said...

salam perkenalan..
dari segment yg sama..nice bel0g actly ..
meh la jenguk ke bl0g nadd klu sudi ..

http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/

UniMeOw said...

cumelnyer blog!! >_<

Cik Rose Cute said...

Dari segmen yg sama follow sini jugak...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

birubi said...

nice blog. follow n lawat birubi balik ea. salam kenalan.. tc
www.sukakahhati.blogspot.com

-fa- said...

Salam c^^)
dtg dr segmen yg same .^^)
da follow awk & selamat berkenalan (^^,
singgah ke blog http://farahizyan.blogspot.com/ jugak hkey?
tqsm.daaa~ (",)

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Eza Boom Boom :) said...

Hai, Eza terjah sini plak dari segmen Muhammad Faris 'Azim…Hehe..Jom terjah blog Eza pulak..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

~ Eiya temBam ~ said...

hyee...join my blog tooo...thanx!
(^_^) belog awak cantek!
http://storyaduhh.blogspot.com

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama ...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)


Big Red Mouse Pointer